MAR

Dato Torsdag d. 16. marts 2023, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Jakob Ulrik Hansen, Kirsten Winther og Anne Sofie Grandorf
Konfirmandindskrivning, KIRKEN

Hvis du bor i Helsingør Domsogn og går i 8. klasse efter sommerferien, skal du møde op ved indskrivningen med dine forældre, hvis du vil konfirmeres i Domkirken.
Husk din dåbs- eller navneattest.

Ved indskrivningen møder I præsten, som du skal gå til forberedelse hos og konfirmeres af.
Konfirmanderne går til undervisning hos den præst, som de konfirmeres af.

Bor du ikke bor i sognet,  men ønsker at blive konfirmeret i Helsingør Domkirke, skal du komme til indskrivningen. Her vil du blive skrevet på venteliste, og du vil så senere få besked, om der er plads.

I det sogn, hvor du bor, har du altid en plads.

Man skal være døbt for at kunne blive konfirmeret. Hvis du ikke er døbt, er du velkommen til at følge forberedelsen og så senere beslutte, om du vil døbes og konfirmeres.

Konfirmationsdatoer i 2024:

Søndag 21. april 2024, kl. 10, ved sognepræst Kirsten Winther