Dato Onsdag d. 15. februar 2023, Kl. 19:30 til kl. 20:30
En af landets organister
Onsdagskoncert: Søren Christian Vestergaard

Igen i år afholdes der onsdagskoncerter i Helsingør Domkirke, hvor kirkens majestætiske orgel er i centrum. Ved den første af årets onsdagskoncerter skal vi høre organist ved Trinitatis Kirke i København, Søren Chr. Vestergaard, som vil spille musik af Bach, Buxtehude og svenske komponister.

Søren Christian Vestergaard har været organist og kantor i Trinitatis Kirke siden 2007 og har været med til at udvide og udvikle kirkens mange musikalske aktiviteter, herunder kantategudstjenester og Fredagskoncerterne.

Søren Christian Vestergaard er uddannet i 1993 med Kirkemusikalsk Diplomeksamen på Vestjysk Musikkonservatorium i Esbjerg som elev af Sven Ingvart Mikkelsen (orgel) og Søren K. Hansen (korledelse). Han har siden videreuddannet sig i Wien, Hamborg og Paris og debuterede fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med professor hans Fagius som lærer.

Som organist har han spillet koncerter i Danmark og Europa og som akkompagnatør og continuospiller koncerter med forskellige kor og ensembler: bl.a. Ars Nova, Musica Ficta, Vokalensemblet GAIA, Livgardens Musikkorps, DR Vokalensemblet.

Der er gratis adgang til koncerten. Efter koncerten bliver der mulighed for at hilse på aftenens solist, når der bydes på en lille forfriskning i Oxernes Kapel.