Dato Fredag d. 20. august 2021, Kl. 16:00 til kl. 16:30
Henrik Dam Thomsen, Solocellist i DR Radiosymfoniorkestret
gratis
Fyraftenskoncert

Januar måneds fyraftenskoncerter måtte aflyses på grund af corona. I stedet gennemføres alle koncerterne i august.

Ved den 3. i rækken af fyraftenskoncerter kan man høre solocellist i DR Symfoniorkestret Henrik Dam Thomsen spille musik for cello solo.

Henrik Dam Thomsen har siden 1999 været 1. solocellist i DR Symfoniorkestret og har derudover en omfattende koncertvirksomhed både kammermusikalsk og som solist. Hans solo-CD med værker af Kodaly og Britten (2004) blev nomineret til en Danish Music Awards og modtog en række fremragende anmeldelser i internationale tidsskrifter. Ved denne koncert spiller han Johann Sebastian Bachs cello-suite nr. 4 i Es-dur samt musik af engelske Benjamin Britten.

Der er gratis adgang til fyraftenskoncerterne i Helsingør Domkirke. Koncerterne varer ca. en halv time.