Dato Fredag d. 27. august 2021, Kl. 16:00 til kl. 16:30
Allan Rasmussen, cembalist og organist
gratis
Fyraftenskoncert

Alle januar måneds fyraftenskoncerter blev desværre aflyst på grund af corona. I stedet gennemføres de i august måned hver fredag kl. 16.00. Ved den sidste af de 4 korte koncerter kan man høre cembalist og organist Allan Rasmussen. Allan Rasmussen er for nylig tiltrådt som organist ved Frederiksborg Slotskirke i Hillerød. Udover sit virke som organist er han aktiv som cembalist i mange internationale sammenhænge og har optrådt som solist med en række nordiske symfoniorkestre. I 1999 modtog han Musikanmelderringens Kunstnerpris.

Ved denne fyraftenskoncert spiller han engelsk musik for cembalo af William Byrd, John Tallis og John Bull.

Der er gratis adgang til domkirkens fyraftenskoncerter, som alle varer ca. en halv time.