Babysalmesang i Helsingør domkirke

Allerede inden et barn fødes, kender det fra sin tid i maven sine forældres stemmer. Derfor er forældrenes stemmer også noget af det første, et barn knytter sig til. Babysalmesang er en mulighed for at være tæt sammen med sit barn og samtidig stimulere og udvikle barnet med sang og bevægelse i kirkerummet. Kirkerummet giver med sin skønhed og ro en særlig intensitet til samværet, samtidig med at stemmerne klinger på en helt ny måde under hvælvingerne.    

Babysalmesang er et tilbud til børn i alderen 3-8 måneder og deres forældre eller bedsteforældre.  Holdet mødes en gang om ugen, hvor der synges, laves fagter, blæses sæbebobler og andre ting, der stimulerer børnenes sanser. Der kræves ingen andre forudsætninger for at deltage end lyst til at være sammen med sit eget barn og andre ligesindede med deres små børn om sang og musik. 

Underviser er Tine Grönlund. Tine er uddannet i Musikvidenskab fra Københavns Universitet og beskæftiger sig med musik i mange forskellige sammenhænge, blandt andet er hun sanger i Sankt Mariæ Kirkes Kor og er selv dirigent for en række lokale kor. Hun er videreuddannet i babysalmesang hos Anne Mette Riis og har undervist i dette siden 2008. 

Der er 10 undervisningsgange i et forløb og plads til max 12 børn på et hold. Hvis holdet er fuldt booket, og du ønsker at blive ringet op, hvis der bliver en ledig plads, skal du henvende dig til Tine på tlf. 6068 0602 eller tine@gronlunds.net.

Alle børn får en lille børnesalmebog udleveret. 

Undervisningen er gratis, men fra 1. januar genindføres administrationsgebyr på 200 kr. som betales, ved tilmelding. 

Efterårs holdet starter i september tirsdage kl. 10.00-11.00. Efter undervisningen er der sørget for kaffe og té. 

Hvert hold er på 10 lektioner.

Babysalmesang i 2024 - med deltagerbetaling af 200 kr.

Efterårsholdet starter i uge 37, tirsdag d. 10. september og 10 uger frem

Tilmelding til babysalmesang 2024, opstart uge 37

 

Venteliste

Hvis det ønskede hold er fyldt op kan man skrive sig på en venteliste. Skulle der bliver ledige pladser vil vi henvende os til folk på ventelisten.

Venteliste til babysalmesang
 

   Babysalmesang