ARS NOVA COPENHAGEN

ARS NOVA COPENHAGEN i Helsingør!

Det er en glæde for os at kunne præsentere et af landets absolut bedste professionelle kor som samarbejdspartner. 

Helsingør Domkirke og Sct. Mariæ Kirke har indledt et fast samarbejde med vokalensemblet ARS NOVA COPENHAGEN. Samarbejdet gør det muligt for de to kirker at lægge hus til i alt 4 koncerter årligt, foreløbig i en to-årig periode i 2023-2024.

Kirkerne ser det som en styrkelse af koncertlivet i Helsingør, at koncerterne kommer til at udgøre en fast del af de mange kulturtilbud i Helsingør.

Koncerterne er støttet af William Demant Fonden, Helsingør Kommune, Helsingør Domkirke og Sct. Mariæ Kirke.

ARS NOVA Copenhagen blev grundlagt i 1979 og har for længst etableret sig som et af verdens fineste vokalensembler. Ensemblets chefdirigent og kunstneriske leder siden 2003 er den anerkendte engelske dirigent Paul Hillier. Ensemblet har specialiseret sig i fortolkningen af renæssancens polyfone kormusik og ny vokalmusik, der udføres med præcision og nerve og med en sound, som vækker opmærksomhed overalt i verden – og har igennem årene turneret i mere end 35 lande. Med en årlig koncertsæson i København og Århus, adskillige koncerter i det øvrige Danmark og tilbagevendende turnéer verden over, er gruppen i dag mere efterspurgt end nogensinde. 

Som en del af aftalen, er det muligt at købe billetter til alle årets 4 koncerter samlet og derved opnå en besparelse. 

   ARS NOVA COPENHAGEN - aktuelle koncerter