Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Vokalensemblet Suona - stiftets kor!

I januar måned 2022 var der optagelsesprøve til det nye stiftskor - Vokalensemblet Suona - for tidligere korpiger i Helsingør Stift. Koret bliver oprettet for at give alle piger fra stiftets kor en mulighed for at fortsætte med at synge i kor efter deres ungdomsuddannelse. 

Koret ledes af Cille Buch. Cille Buch er specialist i unge stemmer og  leder af Fredensborg Slotskirkes Pigekor og Nordsjællands Korskole. Indtil sommeren 2021 har hun været stemmeansvarlig for pigerne i DR Pigekoret. Kommende kormedlemmer kan glæde sig til en yderst kompetent korleder. 

Korets repertoire vil være både kirkeligt og verdsligt, både klassisk og rytmisk. 

Koret vil holde korprøver i Messiaskirken, Charlottenlund cirka to gange månedligt. Der er optagelsesprøve til koret den 17. januar.  Tilmelding senest den 14. januar. Nærmere information fåes ved henvendelse til Cille Buch på mail: helsingorstiftskor@gmail.com. Samme adresse bruges ved tilmelding. 

Kravet for deltagelse er, at man har afsluttet sin ungdomsuddannelse, har sunget i kirkekor i stiftet tidligere og kan bestå en optagelsesprøve. 

Læs artikel om det nye Stiftskor på Helsingør Stifts hjemmeside: 

”Det kan være en sorg at miste sit ungdomskor”.

Der er ydet støtte til projektet af: Helsingør Stiftsråd, Korsangernes Fællesråd, Augustinus Fonden og Aage og Johanne Louis Hansens Fond.